Odporúčame

Anna

Anna

Každý problém má riešenie, len ho musíme vidieť. Viac »

Ďalšie veštice online
Veštica Wendy

Wendy

Osobný kód 173

Jasnovidka Diana

Diana

Osobný kód 157

Veštica Emilia

Emilia

Osobný kód 155

Veštica Janka

Janka

Osobný kód 174

Pochopenie seba a okolia

Dbajte o to, aby váš životný štýl bol vyrovnaný aj cez všetko, čo ste museli urobiť. Snažte sa tráviť čas radostne a prijímajte odmenu za svoje úsilie. Ak využijete svoju silu a energiu, ktoré sa vám naskytnú, mohol by to byť život plný splnených prianí a úspechov.

Pochopenie seba a okolia

Rozvíjajte svoje záujmy a talent. Obľúbená činnosť vám prinesie nie len radosť, ale aj prospech a povedie vás k novým možnostiam či príležitostiam. Ak sa zapojíte do určitého spolku alebo skupiny, bude to pre vás veľmi prospešné, rozšírite si svoje znalosti a nadviažete nové priateľstva. Prekonajte sa. Môžete dostať dar v podobe nového priateľstva, ktorý vám prinesie do života určitú nádej. Nenechajte si ujsť príležitosť dostať sa viac medzi ľudí. Cvičte si trpezlivosť, veď si aj tak nič nevynútite, urobte z núdze cnosť, upokojte svoje vnútro, popri tom vás napadnú tie správne kroky na dosiahnutie úspechov.

Názorová jednota neznamená stratiť vlastnú tvár, no rešpektovanie a kompromis voči opozícii. Nájdite si zlatú strednú cestu či už v súkromí alebo v obchodoch. Držte sa svojich ideálov, lebo všetko pôjde ako po masle. Uvedomte si, že pravda nie je taká, akou sa javí, ale trochu iná. Vždy príde k nejakému vytriezveniu.

Sloboda a vzdelanie sú márne, ak:

  • vzdelanie bez cnosti nedáva úžitok
  • vzdelanie bez lásky rodí pýchu
  • láska bez vzdelania vždy blúdi (sv .Bernard)

Ak sa ocitnete v ťažkostiach, uvedomte si, že slnko svieti i vtedy, keď ho na oblohe cez čierne mraky nemôžeme uvidieť. Všetko riešte s rozvahou a porozumením. Niektoré protichodné názory a extrémne nálady môžu rozvibrovať vaše vnútro, preto trochu meditujte, ale sa aj vzdelávajte a nerýpte do protivníkov. Skroťte svoju náladu, ktorá bude hádava, pichľavá a aj v nejednom smere nepríjemná. Netreba vytvárať ľadové ovzdušie tam, odkiaľ potrebujete pomoc a podporu. Čo sa urobí dostatočne dobre, urobí sa dostatočne rýchlo. Nepokúšajte sa nikoho ospravedlňovať kvôli osobným sympatiám. Sklamali by ste predovšetkým seba.

Málokto si dokáže obhájiť svoju pravdu, ak ma v opozícii ženu. Dobrá rada je nad zlato, preto neváhajte a požiadajte dôveryhodnú osobu, aby sa zamyslela nad vašimi problémami, uvidí veci objektívnejšie, načrtne vám cestu. Vyniknete v spoločnosti, ale berte ohľad aj na iných, ktorí môžu byť v momentálnej depresii. Pozrite na svet očami druhého, usmejte sa a poďte v ústrety novým dňom. Ľudia pochybujú o tom, čo hovoríte, ale veria tomu, čo urobíte.

Na zamračenom nebi netreba hľadať slnko, skôr možno predpokladať dážď. Lepšie preverujte svoje kontakty, poctivejšie doťahujte pracovné záležitosti do konca. Nemali by ste provokovať tých, na ktorých vám záleží. Snažte sa diplomaticky obísť sporné body. Kto mlčí, ten nič nepokazí.